Joustava työhousut, riipputaskuhousut ja Sopiva housut nyt tarjouksessa 75€ sis. alv 24%

Uudessa Sopiva-mallistossa toteutuu Tuuman visio tuoda yksinkertainen ja kestävä mallisto työvaatemarkkinoille

Sopiva-mallisto on valmistettu kestävästi

Tuuma Sopiva mallistossa kulminoituu Tuuman visio tuoda yksinkertainen ja kestävä mallisto työvaatemarkkinoille. Tuotteissa käytetään luomupuuvillaa sekä kierrätyspolyesteria, jotka takaavat pitkään kestävän laadun ja mukavuuden niin työpaikalla kuin vapaa-ajalla.

Sopiva-mallisto on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Liettuassa. Materiaalit tuotteisiin tulevat Portugalista. Mallistossa käytetään vain yhtä väriä, mustaa, minkä ansiosta säästämme vettä ja energiaa värjäysprosessissa. 

Sopiva-mallistomme edustaa tavoitettamme tuoda kestäviä ja yksinkertaisia vaihtoehtoja tekstiiliteollisuuteen, jossa pikamuotiilmiö on aiheuttanut turhien mallistojen jatkuvan tuottamisen ja tekstiilihävikin määrän nopean kasvamisen. Mallistomme sisältää kolme tuotetta—t-paidan, hupparin, ja svetaritakin. Pieni ja yksinkertainen mallisto mahdollistaa sen, että voimme panostaa jokaiseen tuotteeseen ja pyrkiä täydellisyyteen ottaen huomioon niin mukavuuden, tyylikkyyden kuin luonnon hyvinvoinnin. Lisäksi voimme optimoida tuotannon niin, että valmistamme juuri sen verran tuotteita kuin asiakkaamme tarvitsevat, mikä on oleellista hävikkituotteiden minimoinnin kannalta. 

Tuuman Sopiva-mallisto tarjoaa vaatteet, jotka ovat laadukkaita, pitkäikäisiä ja mukavia niin töissä kuin kotona—siis sopivia kaikille, ja kaikkialla.

Sopiva-collection is made sustainably

Tuuma Sopiva Collection is our leisure collection that is made to be 100 percent sustainable. The materials that are used in the products are organic cotton and recycled polyester, that guarantee both long-lasting quality and comfort in both the work place and at home.  

The collection is designed in Finland and produced in Lithuania. The materials come from Portugal. Moreover, only one colour, black, is used in this collection, notwithstanding the few red details. This makes the colouring process less consumptive. 

Tuuma Sopiva Collection culminates our vision of bringing sustainable alternatives to the garment and apparel industry, where the collections are fast changing and even faster thrown away. The collection includes four different clothes, which means that we are able to perfect the quality of each piece of clothing, and also to focus on renewable and sustainable choices in the materials. 

The name Sopiva is Finnish and can be translated as suitable or fitting. And that is exactly what we aim to achieve with the collection—suitable clothing that fits for everyone and that can be worn in many occasions. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.