Joustava työhousut, riipputaskuhousut ja Sopiva housut nyt tarjouksessa 75€ sis. alv 24%

TIETOJA TUOTTEISTA

Tuuma pyrkii viemään työvaatemarkkinaa yksinkertaisempaan ja kestävämpään suuntaan. Yksinkertaisilla valinnoilla pyrimme parantamaan jatkuvasti toimintaamme suhteessa niin ympäristöön, ihmisiin kuin yhteiskuntaan, tavoitteemme on tulla yhdeksi kestävimmistä toimijoista työvaatemarkkinoilla.

MALLISTOT

Missiomme on kehittää mallistojamme niin, ettei yksikään vaate tai kenkä olisi tehty turhaan. Jokainen tuotteemme on suunniteltu olemaan yksinkertainen, laadukas ja kestävä.

Huomiovaatteissamme käytämme vain keltaista, oranssia sekä mustaa väriä. Rajoittamalla saatavilla olevia värejä, pystymme minimoimaan hävikin ja helpottamaan asiakkaidemme ostoprosessia. 

Huomiovaatteiden lisäksi valmistamme asusteita, jalkineita sekä mustia vaatteita. 

oppaat

koko-opas

Koko-oppaan avulla voit valita juuri sinulle sopivan kokoisen tuotteen. Vaatteiden malli vaikuttaa myös kokoon, joten koko-oppaan mitat ovat suuntaa-antavia. Lisätietoa tuotteista saat meiltä sekä jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.

Tuuman työvaatteiden koko-opas

hoito-opas

Uskomme, että vaate tai kengät ovat paras investointi silloin, kun ne toimivat lukuisissa käyttötarkoituksissa useita vuosia. Tällöin olemme onnistuneet myös varmistamaan, ettei mikään materiaali ole mennyt hukkaan, vaan vaatteesta tai kengistä on saatu maksimihyöty.Vaatteemme ovatkin suunniteltu toimintaan, ja kuten varsinkin raskaan työntekijät hyvin tietävät, lialta ja kulumilta ei voi välttyä. Olemme koonneet tälle sivulle ohjeita, miten vaatteista kannattaa pitää huolta, jotta niiden mukavuus, ulkonäkö sekä turvallisuusominaisuudet kestävät mahdollisimman pitkään. 

kuvasto

TUUMA WORKWEAR OY