Joustava työhousut, riipputaskuhousut ja Sopiva housut nyt tarjouksessa 75€ sis. alv 24%

UUTUUS

SOPIVA HOUSUT

Sopiva housut ovat suunniteltu toimimaan niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Housuissa on paljon erilaisia taskuja ja mahdollisuus myös lisätä riipputaskut tarpeen vaatiessa. Erinomaisten ominaisuuksien lisäksi Sopiva housut myös istuvat erittäin hyvin. Joustavat stretchpaneelit takaavat hyvän käyttömukavuuden.

Tuuma Sopiva mallistossa kulminoituu Tuuman visio tuoda yksinkertainen ja kestävä mallisto työvaatemarkkinoille. Kaikki Sopiva -tuotteet valmistetaan vain mustana ja ne ovat suunniteltu Suomessa ja valmistettu Liettuassa. 

 

KESTÄVÄSTI VALMISTETTU

Tuuma Sopiva mallistossa kulminoituu Tuuman visio tuoda yksinkertainen ja kestävä mallisto työvaatemarkkinoille. Tuotteissa käytetään laadukasta kierrätettyä polyesteria ja puuvillaa sekä luomupuuvillaa. Mallistossa käytetään vain yhtä väriä, mustaa, minkä ansiosta säästämme vettä ja energiaa värjäysprosessissa. 

Sopivat ovat suunniteltu Suomessa ja valmistettu Liettuassa. Materiaalit tuotteisiin tulevat Portugalista. Valmistamalla tuotteet lähellä, voimme minimoida rahdin aiheuttamat ympäristövaikutukset. Lisäksi tuotannon vastuullisuuden valvominen on huomattavasti helpompaa. 

 

monta tarkoitusta 
- #yksituuma

Sopiva-mallistomme edustaa tavoitettamme tuoda kestäviä ja yksinkertaisia vaihtoehtoja tekstiiliteollisuuteen, jossa pikamuoti-ilmiö on aiheuttanut turhien mallistojen jatkuvan tuottamisen ja tekstiilihävikin määrän nopean kasvamisen. 

Mallistomme sisältää kolme tuotetta: t-paidan, hupparin, ja kevyen takin. Pieni ja yksinkertainen mallisto mahdollistaa sen, että voimme panostaa jokaiseen tuotteeseen ja pyrkiä täydellisyyteen ottaen huomioon niin mukavuuden, tyylikkyyden kuin luonnon hyvinvoinnin. Lisäksi voimme optimoida tuotannon niin, että valmistamme juuri sen verran tuotteita kuin asiakkaamme tarvitsevat, mikä on oleellista hävikkituotteiden minimoinnin kannalta. 

Nämä vaatteet toimivat eilen, ne toimivat tänään ja ne toimii vielä vuosien päästä. Kuten niiden pitääkin. 

KESTÄVÄMPIÄ TYÖVAATTEITA

Me Tuumalla haluamme muuttaa työvaatemarkkinoita yksinkertaisempaan ja kestävämpään suuntaan. 

Viime vuosina pikamuoti-ilmiö on rantautunut myös työvaatteisiin, joka on johtanut siihen, että globaalit brändit tuovat vuosittain uusia, mielestämme tarpeettomia, malleja markkinoille. Jatkuvan uusien mallien tekemisen sijaan, me pyrimme aina ensisijaisesti parantamaan jo olemassa olevia tuotteita. 

Jokaiseen käyttötarkoitukseen voi olla kerrallaan vain YKSI Tuuma tuote.