Joustava työhousut, riipputaskuhousut ja Sopiva housut nyt tarjouksessa 75€ sis. alv 24%

vISIO

Tuuma tekee yksinkertaisia, mutta toimivia työvarusteita kaikille raskaan työn tekijöille. Pikamuotilmiö on rantaunut myös työvaatteisiin, mikä on johtanut siihen, että globaalit brändit tuovat vuosittain uusia, mielestämme tarpeettomia malleja markkinoille. Tämä ei ole kestävää planeettamme kannalta ja se asettaa kasvavia kustannuspaineita tuotteiden hintoihin.

Tuuma tekee tuotteita jotka toimivat eilen, toimivat tänään ja toimivat kymmenen vuodenkin päästä. Jos tuotteemme ei ole tarpeeksi hyvä tai jää ajastaan jälkeen, lupaamme parantaa sitä. Jokaiseen käyttötarkoitukseen voi olla kerrallaan vain YKSI Tuuma tuote.

MONTA TARKOITUSTA – #YKSITUUMA

– Henri Kurttila, Tuuman perustaja ja toimitusjohtaja

Vision

Tuuma Workwear wants to move workwear market into a more simple and sustainable direction. ¨Fast Fashion¨ trend has been moving from fashion to workwear market, which has lead to big suppliers comming out with tons of unneccesary new models every year. This is not a sustainable way to make workwear and it is not good for the cost of the products.

Tuuma makes simple products, that worked yesterday, works now and works in 10 years. If our is not good enough, instead of making a new product we simply take the feedback and make our old model better. There can only be ONE Tuuma item for each purpose.

MANY OBSTACLES – #ONETUUMA

– Henri Kurttila, Founder & CEO, Tuuma Workwear

suosituimmat tuotteemme